maanantai 13. elokuuta 2012

Ensimmäinen päivä!






Aamu alkoi pienellä jännityksellä, ehdinkö ajoissa, onko kaikki tarvittava mukana, onko hiukset hyvin...? Eipä yölläkään tullut nukuttua kunnolla...






Tänään oli siis ensimmäinen työssäoppimispäivä päivä Tavastian koulutuskeskuksessa. Toimin siellä siis nimikkeellä Ammatillinen ohjaaja, harjoittelija. Eli Marikaa seuraan kuin hai laivaa ja koitan päästä selville mikä ammatillisen ohjaajan rooli oikein on käytännössä ja itsekkin siinä sitten opettaa ja ohjata opiskelijoita. Melkein kuin opettaja siis, paitsi vastuun osalta.
 Aamulla kävimme perusjuttuja läpi Jarin ja Marikan kanssa ja sain työvaatteet. Kymmeneltä tulivat uudet opiskelijat, joille esittäydyimme ja kävimme läpi mm. Pintakiltaa ja koulun järjestyssääntöjä. Ruokailun jälkeen jaoimme oppilaat pienryhmiin joille tuli omat Tutor-oppilaat, jotka esittelivät työsalia ja kertoivat hekin vähän itsestään.

Päivä meni kyllä todella nopeasti :) hyvillä mielin huomiseen päivään!

 Alku kylläkin vähän kankeaa kun en oikein ole vielä perillä koulun kaikista käytännöistä, enkä tiedä kaikkia paikkoja, mutta eiköhän ne tutuksi tässä tule ja rupeaa jäämään tämä alkukankeuskin pois.


1 kommentti:

  1. Selvisit hienosti ensimmäisestä viikosta, joka olikin melkoista tohinaa. Mukavaa saada innokas uusi ihminen ohjaustiimiin.

    VastaaPoista